Gyors szívdobogásérzet, de lassú szívverés?
Volt már valakinek olyan, hogy úgy érezte, hogy nagyon gyorsan és nagyon nagyokat dobban a szíve, de mikor megmérte, akkor 60 alatt volt? Kb. 55-58 között szokott lenni ilyenkor. Testsúlyom normális (167 cm/55 kg), szívritmus-zavarom viszont van.
22/l
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nézd, ennek több oka is lehet, lehet van benned valami kisebb fertőzés -az is tud ilyet csinálni- vagy egyszerűen nem alszod ki magad, nem eszel rendesen, stresszes vagy stb. ez valahol természetes egy pontig. Szerintem magától rendeződni fog.
Ha nem, akkor meg menj el a háziorvosodhoz, ott majd csinálnak egy EKG-t, és legfeljebb továbbutal kardiológushoz, ott meg lesz terheléses vizsgálatod is. -ez EKG csak közben tekered a szobabicajt!
Ebből ,amit leírsz nekem ártatlannak tűnik a dolog.
A stressz miatt gondolnám. :( Egészségesen étkezem, élek.
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Akkor megvan a bűnös! Figyelj magadra, próbálj aludni, igyál sokat meg étkezz rendesen ezt tudom mondani, ha nem múlik el, és továbbra is fennáll, akkor menj orvoshoz.
Szívesen! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!