Ha egy év múlva kiderül, hogy az oltás halálhoz vezet, hogy fogják oltatlanná tenni az oltottakat?
Valahol két vérög után betiltották az egyik vakcinát, és újrakivizsgálták.
Egymilliós átoltotságnál két vérrög semmit nem jelent, de ennyire óvatosak a vezetők.
23.
Arra hivatkozni, hogy eltűnik, ez nagy marhaság! Ha el is tűnik, akkor pedig akár elindíthat egy olyan dominoeffektust is, ami egy “időzített bomba”.
Egy 17 éves lány a 36. napon halt meg szívinfarktusban, de vannak olyanok is, akik hónapokon át neurológia problémákkal küzdenek vagy agyvérzést kapnak a 2. héten.
A szakembereknek hinni is nagy hülyeség, ugyanis Merkely Béla a saját ajánlásával ment szembe, mikor Janssent kért a két Szputnyikra. Egy későbbi cikkben kiderült, hogy a külföldi példák miatt változtatta meg.
A mostani nyilatkozata is gáz, miszerint “Az a legjobb oltás, ami már a vállunkban van”.
Ezt meg éppen ma olvastam.
“Why can't Japan evaluate 99% of the 1,325 deaths following COVID vaccinations?”
Szóval a jövőben még bármi lehet….
“Többen hiú ábrándba eshetnek az antitest méregetéstől, Szlávik elmondta, miért”
„Ugye addig, amíg a tudomány nem bizonyítja be azt, hogy a magas antitestszint megvéd bennünket a betegségtől, addig én nem tudom azt mondani, hogy az emberek viselkedését az antitestszint határozza meg.”
20 Te beveszed, mi nem! Én fejfájásra sem veszek be gyógyszert!
Az oltás pedig nincs kész! Teszt fázisban van és sok hülye ingyen vállalta amit más esetben mások nagyon sok pénzért teszik!
Miért működik az oltás?
-Csak 4 hónapig jó! (Ezalatt az idő alatt sem 100% a védelem)
Mennyit vagy hajlandó beadatni? 10-20-50 adag?
-Rövidtávú mellékhatások, szívizom gyulladás, vérrög, trombózis
-Hosszútávú mellékhatás? (még nem ismert!)
-Oltottak is vannak a kórházban!
-Nincs a vakcinához, betegtájékoztató míg egy nyamvadt vitaminhoz is van amiben le vannak írva a szövődmények!
-A gyártó nem vállalja a felelősséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!