Miért nincs antitestem?
1. Nem termelt a szervezeted, így vélhetően oltástól sem termelne. Van ilyen, nem vagy immunizálható.
2. Termelt de már elfogyott, vagy nem kimutatható.
3. Valójában nem is voltál covid-os, valami más miatt ment el a szaglásod (sima megfázás, nátha például).
3. kivételével sejtes immunitás attól függetlenül lehet, illetve nyálkahártya-szintű védelem is. Talán egy összetettebb és drágább teszttel megállapítható.
Pont akkor ment el a szaglásom amikor karanténba kerültünk, 3 hónapra, szerintem tuti korona volt, sose volt ilyen.
"1. Nem termelt a szervezeted, így vélhetően oltástól sem termelne. Van ilyen, nem vagy immunizálható."
Ez most jó vagy rossz?
"sejtes immunitás attól függetlenül lehet, illetve nyálkahártya-szintű védelem is. Talán egy összetettebb és drágább teszttel megállapítható."
Mennyire drága az?
Nem kuka a 7 ezer forint mert legalább megtudtad hogy nincs. Más:
Mindenkinek más a szervezete, szóval nem lehet elvárni hogy ugyan annyi antitested termelődjön, vagy ugyan annyi ideig megmaradjon, mint másoknak
Akkor oltasd be magad, nem olyan bonyolult.
Az meg baromsag, hogy ha a fertozestol nem lett antitested, akkor az oltastol se lesz.
Baratnom atesett rajta (pozitiv pcr teszttel igazolva) utana par honappal antitestje 0. Megkapta az oltast, antitest 1200.
#8: nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem vélhetően nem lesz. Ahány immunrendszer, annyiféle válasz.
Egyébként honnan tudod, hogy barátnődnek nem volt antitestje vagy épp a teszt nem tévedett? Valamint a fertőzöttség "erősségétől" is függ(het) az antitestek száma.
Majd nézesd meg oltások után 4-5 hónappal, hogy mennyi van neki, valszeg hasonló lesz, mint a fertőzés után.
Kérdező:
T-sejtes immunválasz (teljes populáció: ölősejtek, segítő sejtek és memóriasejtek)
35.000 Ft
Teljes védettségi vizsgálat (S+N T-sejtes immunválasz és S+N fehérje ellenanyag)
49.000 Ft
"whitelab.hu" oldaláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!