Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nincs antitestem?

Miért nincs antitestem?

Figyelt kérdés
Januárban lett beteg a család, tesóm lett egyedül tesztelve, de neki és anyamnak is kimutatja mai napig hogy van antiteste, apám nem volt vervetelen, de mai napig nem érez szagokat. Én is karanténba voltam velük és 3 honapig nem volt szaglásom, nekem még sincs. 7 ezer ft kuka...

2021. nov. 18. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként eltérő. Van akinek hónapokkal utána is rengeteg antitestje van, míg másoknak két hét után már nagyon kevés.
2021. nov. 18. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

1. Nem termelt a szervezeted, így vélhetően oltástól sem termelne. Van ilyen, nem vagy immunizálható.

2. Termelt de már elfogyott, vagy nem kimutatható.

3. Valójában nem is voltál covid-os, valami más miatt ment el a szaglásod (sima megfázás, nátha például).

3. kivételével sejtes immunitás attól függetlenül lehet, illetve nyálkahártya-szintű védelem is. Talán egy összetettebb és drágább teszttel megállapítható.

2021. nov. 18. 12:54
 3/13 A kérdező kommentje:

Pont akkor ment el a szaglásom amikor karanténba kerültünk, 3 hónapra, szerintem tuti korona volt, sose volt ilyen.

"1. Nem termelt a szervezeted, így vélhetően oltástól sem termelne. Van ilyen, nem vagy immunizálható."

Ez most jó vagy rossz?

"sejtes immunitás attól függetlenül lehet, illetve nyálkahártya-szintű védelem is. Talán egy összetettebb és drágább teszttel megállapítható."

Mennyire drága az?

2021. nov. 18. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kuka a 7 ezer forint mert legalább megtudtad hogy nincs. Más:

Mindenkinek más a szervezete, szóval nem lehet elvárni hogy ugyan annyi antitested termelődjön, vagy ugyan annyi ideig megmaradjon, mint másoknak

2021. nov. 18. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindig ez az antitest.Ha van nyálkahártya és T-sejtes immunitásod akkor az többet ér bármitől
2021. nov. 18. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez az antitest kifejezés mostanában olyan divat lett mint a nárcisztikus és toxikus kifejezés
2021. nov. 18. 13:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem a divatról van szó, hanem akartam védettségi igazolványt.
2021. nov. 18. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Akkor oltasd be magad, nem olyan bonyolult.

Az meg baromsag, hogy ha a fertozestol nem lett antitested, akkor az oltastol se lesz.

Baratnom atesett rajta (pozitiv pcr teszttel igazolva) utana par honappal antitestje 0. Megkapta az oltast, antitest 1200.

2021. nov. 18. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:

#8: nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem vélhetően nem lesz. Ahány immunrendszer, annyiféle válasz.

Egyébként honnan tudod, hogy barátnődnek nem volt antitestje vagy épp a teszt nem tévedett? Valamint a fertőzöttség "erősségétől" is függ(het) az antitestek száma.

Majd nézesd meg oltások után 4-5 hónappal, hogy mennyi van neki, valszeg hasonló lesz, mint a fertőzés után.

Kérdező:

T-sejtes immunválasz (teljes populáció: ölősejtek, segítő sejtek és memóriasejtek)

35.000 Ft

Teljes védettségi vizsgálat (S+N T-sejtes immunválasz és S+N fehérje ellenanyag)

49.000 Ft

"whitelab.hu" oldaláról

2021. nov. 18. 13:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Oltani nem fogok, tuleltem az előzőt is, a következőt is valszeg (ha mégse ezz van), az oltást már nem olyan biztos, túl sok rossz tapasztalat van ismerősi körben, nem kockáztatok vele.
2021. nov. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!