Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félünk a barátnőmmel mi eddig...

Félünk a barátnőmmel mi eddig mindig vedekeztunk durexel és múltkor csak 1 másodperc se volt hogy koton nélkül be raktam neki de nem tövig de ki is vettem és előtte nem csináltunk semmit ennyitol nem terhes ugye?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣
2021. nov. 17. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Exem enge annó csúnyán átkurt ezzel a terhességi teszttel. Direkt úgy lovagolt, hogy szétszakítsa rajtam a gumit amikor elélvezek, aztán meg ment a veszekedés később meg a lelkizés, meg hogy úgyse lesz baj, meg majd felneveljük. Pár hét múlva hozta a pozitív tesztet, én meg elkezdtem vásárolni raklapszámra az Elevitet, a babajátékokat, adtam pénzt a nőgyógyászra stb. Aztán két hónap múlva eljátszotta, hogy elvetélt, meg még kórházba is feküdt persze én ne látogassam meg, épp eléggé haragszik rám (közbe szerintem épp megcsalt welnessbe).

Aztán lám pont a balesetünk után 8 hónappal meg szült a nővére.

Hát oda kellett a pénzem!

Na azóta vagyok úgy minden nővel, hogy igen?

Terhes vagy tőlem? Pisálj a tesztre előttem!

Szüld meg, apaságival veszem a nevemre, máshogy meg nem!

Ennyit a női praktikákról!

2021. nov. 17. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

Attól még nem kell betojni, mert 16 éves vagy.

Egyrészt van 72 órás tabletta és ezt minden csaj tudja mert felvilágosítják őket 6.-os biosz órán.

Másrészt 1000:1 hez, hogy pont tőled.

Harmadrészt 100:1 hez, hogy megmarad három hónaposan is, és addig nem megy el.

Ha mégis gyerek lesz, akkor apasági vizsgálathoz ragaszkodjál!

Mert még ott is 50-50%.

Láttam én már karón kotont, meg dögkeselyűt rajta ugrálni (sajnos)...

2021. nov. 17. 22:10
 14/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Nem annyira értem, hogy ha ennyire paráztok ettől, akkor az az 1 másodperc mire volt jó, valójában akkor már lehetett volna 5 is, vagy 10, 1 másodpercnek mi értelme, nem értem...
2021. nov. 17. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
11%
Épp csak rákacsintott a félszeművel... Úgy is maradt!
2021. nov. 17. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet terhes de a leírtak alapján majd hogynem nulla a valószínűsége. Azért legközelebb menjen a gumi. A ciklusa pedig akkor is késhet, ha nagyon rástresszeltek. Mindenesetre ha nem jön meg akkor teszteljetek. Ha biztosra akartok menni akkor is teszteljetek pár hét múlva.
2021. nov. 18. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!