Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan gyógyító zene ami...

Van olyan gyógyító zene ami tényleg bevált nektek?

Figyelt kérdés

Elkapott valami ragály, remélem nem covid. Mindent bevetek ellene, most éppen ilyen reikis meg meditácios zenéket keresek. Elvileg vannak gyógyító zenék különféle hz.

Nekem ezek nem igazán tetszenek, szerintem nyomasztó. Engen inkábbdepissé tesz, lehet bennem van a hiba de ez van. De ha azt mondjátok tényleg segithet, akkor probálok megbarátkozni vele.

Bármi más stílusú gyógyító zene jöhet amit tudtok ajánlani. Másik kérdés: vajon engem miért hangol le? Nyugtatnia kéne, nem? Esetleg másnál is van így? Próbálkozzak esetleg komolyzenével?

2021. nov. 16. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan zenét hallgas amit szeretsz. Ha pl a metál az, akkor sincs gond, a szeretett zene boldogság-hormont hoz létre,annak meg pozitív hatása van.
2021. nov. 16. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
2021. nov. 16. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebbe az irányba is elindulhatsz. Ez amolyan aranyközépút szerintem.

https://www.youtube.com/watch?v=NWEonM7S9pE

2021. nov. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!