Most már egyáltalán nem hajlandók a háziorvosok felírni a gyógyszereket?!
Jó egy hete hagytam neki levelet a rendelő postaládájában, hogy a szokásos vérnyomáscsökkentöim irja fel.
Régebben telefinon irattam fel, legalábbis mióta a civid cirkusz van, mert azóta nem lehet csak úgy bemenni feliratni. Egy ideig működött telefonon, aztán miután sorozatba nem vették fel a telefont, a végén még lebasztak, hogy ne zavarjam őket telefono, dobjak be levelet és úgy irják fel. Oké. Egy ideig működött a gyógyszeriratás levélben. Erre most már ha levélben kérem is b..szik rá. Ez a háziorvosom.
Nekem ezek a gyógyszerek egyenlőre fontosak, mivel a vérnyomáscsökkentöket nem lehet csak úgy hirtelen letenni. Szándékomban áll lejönni róla , mert az eü,re nem lehtleht már számítani egyáltalán. Arra nincs pénzem, hogy egy nyamvadt gyógyszert tízezrekért irassak fell magánorvosnál és minek is tenném, ha fizetek épp elég tb-t?!
Idővel teljesen át akarok térni természetes, alternatív gyogymódokra. Patikus is ingerülten mondta, hogy igen, ezt csinálják, nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak emailre. Most mit csináljak?
Mi lenne ha beteg lennék (nem krónikus) és rendelésre akarnék jelentkezni?! Szarnak a betegre, azt látom, de hogy egy nyamvadt gyógyszert ne tudjanak felírni, az már több a soknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!