Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem vita céljából,de valaki...

Nem vita céljából,de valaki legyen olyan kedves és magyarázza meg nekem miért az oltatlanok hibája ha meghal egy oltott ?? Úgy tudom,hogy az oltott is hordozó. Jelenleg a közel 7 millió oltottnál pont olyan pocsék a helyzet mint amikor alig volt ..

Figyelt kérdés
Szerintem senki nem tudja,hogy oltott embertől vagy oltatlantól kapta el. Mégis sokan hibáztatják ,okolják az oltatlanokat. Miért??

2021. nov. 15. 13:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Én is a 3 válaszolón röhögök és pont ő beszél a biosz óráról :D
2021. nov. 15. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért, ha a jelenlegi számokból levonnánk az oltatlanok eseteit, egész szuper számaink lennének. De így...
2021. nov. 15. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezt akarja a média hogy mindenki így gondolja. Ettől persze ez még nem igaz, de faramuci módon azzá válhat(ott) ideiglenesen vagy akár véglegesen is. Ha egy hazugságot elég sokszor és elég tartósan hangoztatsz, "igazzá" válhat. Ez a lényege a tömeghipnózisnak.
2023. jan. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!