Hogyan hozzam rendbe a hangom? :S
Énekelni járok,de berekedtem,és keddre vissza kéne hozni a hangomat,hogy megint menjen az éneklés.. Nemsokára hangversenyem lesz és gyakorolnom kell..Gyors és hatásos tippeket kérlek:)
köszi..16L
haaangverseny hahahahha.
Amúgy ne énekelj addig, ne igyál hideget, ne üvöltözz, keveset beszélj, kíméld a hangod, egyél mézet. De nem biztos h rendbejön keddig.
nemértem miért vicces a hangverseny..szeretem ezt csinálni..
De köszönöm a válaszokat,remélem minden rendben lesz: )
szerintem is finom:) az jó rá?:O
nemis tudtam,kipróbálom,köszi az ötletet:)
ki mondta hogy az akarok lenni? Szeretem..és nekem megéri,és ha ezt szeretném csinálni,akkor kinek miköze hozzá,nemigaz? Amúgymeg nem akarok énekes lenni. És nem vicces. És mit tudsz te az éneklésről?
na mindegy,nem ez a kérdés..
Érdekes..Tudok gitározni,és énekelni is,és nem csak hangversenyekre járok,de most pillanatnyilag ez vár rám,és szeretném végigcsinálni,és nem veszekedni erről.
Gratulálok,hogy van pénzed arra az igen neves énektanárnőre,hogy százhúszezres gitárod van,és hogy nincs jobb dolgod,mint azzal foglalkozni,miért tettem fel a kérdést.Pacsineked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!