Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Pfizer vakcina beadása...

Téba királynője kérdése:

A Pfizer vakcina beadása után,(a két dózisról beszék),néhány adat jelzi a veleszületett immunvalaszok atprogramozasát.környezetemben 5 embernek rák jött elő.Nem állítom biztosra,hogy van az oltasnak köze hozzá...komolyabb tapasztalat v.kinek?

Figyelt kérdés

#Pfizer mellékhatas #Daganatot okoz
2021. nov. 14. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem senki nem tudja. Eleve a rákot se tudják mitől van, én egyébként meg vagyok róla győződve (nem én találtam ki egyébként), hogy a rengeteg káros anyag miatt van, az iparosodás miatt, környezet szennyezés, rengeteg adalékanyag, tartósítószer, rossz minőségű ételek, szennyezett vizek, kb minden el lett rontva a világon, a zöldségek gyümölcsök alig tartalmaznak vitamint, szóval ezek miatt alakul ki a rák. Hogy az oltás erre rásegít vagy nem, azt nincs ember, aki megmondja szerintem.
2021. nov. 14. 16:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem laikusként kerdeztem,csak próbáltam egyszerűbben feltenni a kerdést, tapasztalatokról kerdezni. Éves eü. vizsgálatok vannak a munkahelyemen. Tehat, ha itt a munkahelyen orvosok által felmerül a kérdés, hogy ilyen agresszív rák, amit múlt év szeptemberében nem lattak rtg felvételen stb. Az, hogy lángolhat be ennyire? A kérdésem arra irányult ilyet tapasztaltak- e mashol. Nem pedig sertegetéseket vártam. Amikor megkapod a mRns vakcinat kap a szervezeted egy ". bombát" ne ertsétek nem méregre vagy ilyesmire gondolok. Az immunrendszer minden létező " védekező katonáját" a kovidra ösdzpontosítja. " átvezényli". Így a genetikailag programozott alapbetegségek amik eddig elnyomva voltak a " védekező katonák" által, most szabaddá váltak. Megindulhat egy- két embernél a rosszindulatok sejtek burjánzása. Az immunrendszer vagy tudja fogni, vagy nem tudja helyrehozni. Így van egyenlőre felvázolva laikusoknak ...
2021. nov. 14. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:
miért pont az mrns?mert az az üzenetet juttatja el a sejtfelszínre?
2021. nov. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!