Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vizsgáltathatom ki...

Hogyan vizsgáltathatom ki magamat, ha 30 évesen olyan állapotban van a szervezetem, mint egy 70-80 évesnek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 11:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Annyira nem rossz az étkezésem, főleg sokakét elnézve. Van zöldség, gyümölcs, igyekszem kevés szénhidrátot enni, van hal stb.

Szerintem eleget iszom és zömében sima vizet.

Évekre visszamenőleg tapasztalom ezeket, főleg az izomgyengeséget és gyenge állóképességet.

2021. nov. 17. 22:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Nyár közepén (a kvázi sikertelen Sinopharm oltások után nem sokkal) tökéletes volt a D-vitamin-szintem is. Mármint alsó határtól biztonságosan távolabb, egy orvos mondta, hogy nem látott még ilyen jó szintet.
2021. nov. 17. 22:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Az annyi betegségem azt jelenti, hogy annyi diagnosztizált krónikus betegségem...
2021. nov. 18. 08:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Attól tartok, így ha meg is élem a 40-et, 45-öt, addigra minden téren nagyon le leszek robbanva.
2021. nov. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!