Ekka87 kérdése:
Mindenképp menjek tüdőröntgenre?
Figyelt kérdés
Mandulagyulladás, és hasmenés miatt vagyok itthon. Nagyon nehezen eszem a fájdalom miatt. Tegnap ettem egy kis főtt krumplit. Egy adandó alkalomnál, nem sikerült a normális nyelést véghez vinni a fájdalom miatt, és egy borsószemnyi falat, úgy éreztem, hogy csak úgy lecsorog, de nem ott ahol szokott, hanem kintebb éreztem a légcsőben. Semmilyen köhögési inger nem történt, semmi fuldoklás, semmi utófájdalom. De ezt talán befolyásolhatja, hogy most gyulladásban van a torkom, és az érzetek megváltoztak. Próbáltam felköhögni, de annyira fáj a mandulám, nem sikerült sokáig, és sikertelen volt. Esetleg felszívódhat a tüdőben szövődmény mentesen, vagy mindenképpen menjek vizsgálatra? Köszönöm!2021. nov. 11. 07:25
1/2 anonim válasza:
Az nem a légcsövedbe meni. Elég intenzív köhögő rohamot váltott volna ki, függetlenül attól, hogy mennyire fáj a torkod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!