Nem tudom hova szeretnél utazni de nem érdekel senkit az oltás kivéve Németországot, pcr teszt kell, legrosszabb esetben 4 legjobb esetben 2.
2021. nov. 10. 05:07
2/8 anonim válasza:
Ja és azért is fontos jóvá utazol mert vannak országok ahol karantén hotelbe küldenek amíg nincs teszt eredmenyed ami onkolcséges ( kb 3000dollar kajaval együtt )
2021. nov. 10. 05:08
3/8 anonim válasza:
Antigén tesztre is adnának védettségit, ha nem lennél beoltva. Azért nem adnak az oltottaknak védettségit az antigén tesztre, mert adnak védettségit az oltás miatt. Nem kell egy embernek két védettségi. A védettségi már az első oltás után is jár. Ha nem küldték ki, töltsd le az eeszt mobil appot, vagy nyomtasd ki az eus védettségi igazolványt.
2021. nov. 10. 06:35
4/8 anonim válasza:
Én a gyógyultsági igazolást le tudtam tölteni az EESZT lakossági portálról. Oda tették fel valamikor a karantén letelte után, az oltási igazolásokkal együtt, de nem kellett hozzá teszt. Most láttam, hogy már le is járt, talán 6 hónapig volt érvényes.
2021. nov. 10. 12:23
5/8 A kérdező kommentje:
3-as kommentelőre reagálva :
Tudom, hogy a védettségi már az első oltás után is jár, és meg is kaptam, VISZONT több Uniós országba a beutazás feltétele az Uniós oltasi igazolvány, ÉS a 2 oltás VAGY a gyógyultsági igazolvány.
Na most engem 1 oltással visszafordithatnak elméletben a határon, hiába van oltási igazolványom, meg Uniós igazolvanyom. Ezek csak 1 oltasról szólnak.
MÍG gyógyultsági igazolvánnyal, amit EESZT-n látnom kellene, de nem látom, átengednének a határon.
2021. nov. 10. 12:50
6/8 anonim válasza:
De hova akarsz menni? ?
2021. nov. 10. 13:03
7/8 A kérdező kommentje:
Erdély, Románia.
2021. nov. 10. 13:52
8/8 anonim válasza:
Ja hat akkor oda legegyszerűbb a vedettsegi, de ha a szomszéd neni igazolvanyaval mesz azt sem veszik észre .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!