Visszacsapott a kakis víz, aggódjak?
Figyelt kérdés
Plázában nagyvécéztem este, nem akartam hogy kiérződjön a kakiszag merr barátnőm pisilt mellettem és gyorsan lehúztam a budit. De közben nem álltam fel az ülőkéről mert otthon is így szoktam meg a törlést. Viszont felcsapott lehúzaskor a víz a fenekemre és a hüvelyembe. Bőrbetegség vagy húgyuti fertőzés kinézhet?2021. nov. 8. 00:21
1/8 anonim válasza:
Igen, sajnos így könnyen el lehet kapni fertőzéseket. Tanácsolom, hogy hordj magadnál mindig intim törlőkendőt, persze az sem 100%, de hátha segít.
2/8 anonim válasza:
Gondolom amint hazaértél alaposan kimostad szappannal. Nekem már akkor is visszacsap ha csobban a kaki a vízben.
3/8 anonim válasza:
Nekem is párszor volt ilyen, sosem jöttem ki belőle jól.
4/8 A kérdező kommentje:
Az mit jelent #3?
2021. nov. 8. 15:32
5/8 anonim válasza:
A kaki előtted benned volt, a víz meg tiszta. Problem ?
6/8 anonim válasza:
#5 lehet, hogy belőle jött ki, de nem mindegy melyik nyílásból melyikba vándorolnak a bacik, valamint a wc-ben található víz tisztaságáról is lehetne vitatkozni....
7/8 anonim válasza:
A víz valszeg nem tiszta. Illetve nem mindegy hova csapódik a víz.
8/8 anonim válasza:
A lehúzáskori víz frissen jön abból a csőből, amiből az ivóvíz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!