Mi a véleményetek Feldmar Andrasrol; ill. arról a terapiarol amit Kanadában csinál? Az LSD és az MDMA valóban gyógyítò lehet megfelelő szakember felügyelete mellett? A drogozás lehetőség az öngyogyitasra?
Lehetőség, de vannak veszélyei is. Nem mindenkinek való. Ahhoz kéne inkább valami szakember, hogy nagyjából meg tudja állapítani hogy hatásos-e - vagy sem?
A tipikus drogosok akik belefutnak őnáluk kevésbé használ. Pl én függő vagyok. Az egész éltem szinte működésképtelen az anyagok végett. Mégis depibe voltam keményen, de 200 mg ketamin kihozott tartósan a depresszióból. Aztán mivel függő voltam pár hétre rá belőttem magam speedel. Ezután megint jött a depi.. Hatásos lett volna tehát ha nam csapnám szét magam hetente különböző színű porokkal. Így, nekünk függőknek viszont nem hatásos. Az exen is hiába beszélem ki magam, vagy az LSD hiába tesz rendbe hetekre, mert az egyéb drogok amiknek nem bírom megállni a használatát romba döntik az elért eredményeket. Tehát, igen, ezek hatásosak. Csak azt látom azok jutnak ezekhez hozzá akik eleve a drogos világban mozognak. Mi pedig jórészt nem tudjuk kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket..
Amúgy 1, és 3-as vagyok. Most is épp be vagyok pálinkázva. Viszont annó írtam egy jó írást az lsd-ről. Tekintve hogy visszaolvasva sem tudok már normális választ írni, inkább ezt linkelem be
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__102..
Itt én voltam 2-es válaszoló. Nekem az LSD élményem meghatározóbb volt, mint amikor pl heroint használtam. Persze én függő vagyok, és ez két külön világ.. Nyileván ha nem lennék függő, akkor ez hatásos lett volna sok esetben..
3#
Manapság lehet még találni olyan dílert aki nem a dizájner szarral akar kinyírni? A mai világban a drogozás nem oroaz rulett?
Én a 2000-s években voltam "rendszeres" használó. Kb havonta 1-2 alkalommal jártunk veszett jó techno bulikra, és ott cuccoztunk. Nálam inkább a füvezés , speed, és extasy ment, ennél keményebbet nem csináltam. Illetve egyszer kaptam olyan lasztit, amiben kokain vagy heroin? (már nem emlékszem) volt. Volt egy srác mindig ő hozta és jó anyagot szerzett. Nagyon jó idők voltak, sose bántam meg az életem ezen részét, pedig volt egy pár húzós éjszakám. Akkor hagytuk abba, mikor kezdett bejönni ez a dizájner dolog, az anyag egyre megbízhatatlanabb volt, és a jó techno partik szépen lassan eltűntek.
Hogy őszinte legyek, mai fejjel, 33 vagyok nem mernék csak úgy elmenni és használni valamit, mert annyira nem tudni,hogy mi van benne, ott maradok e vagy nem... Akkoriban ekkora rizikó nem volt az anyag körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!