Nagyon nagy baj, ha anyajegy mellett nyomtam ki egy pattanást?
Figyelt kérdés
Tudom hülye vagyok, de most mit csináljak?? Megnézetni minden képpen meg fogjuk, amint kapunk időpontot.2021. nov. 6. 11:53
1/10 anonim válasza:
Miért volna baj? Ne legyél már hipochonder...
2/10 anonim válasza:
Komolyan képes lennél ezzel a piti hülyeséggel orvoshoz menni?
3/10 anonim válasza:
Az anyajegyre miert hiszi a sok tudatlan, hogy ha hozzáérsz, rákos leszel? Nagyon ritkán lesz egy anyajegy rák, a bőrrák miatt alakulnak ki anyajegyhez hasonló sejtburjánzások és nem fordítva
4/10 anonim válasza:
Nem kell orvoshoz szaladni emiatt
Le van gondolom a pattanás helye fertőtlenítve,ennyi
Semmi más teendő itt nincs
5/10 anonim válasza:
Nem nagyon nagy baj. Sőt, még csak nem is baj. Orvoshoz nem kell emiatt menni. Van most elég baj az ellátórendszerben, nem kell ilyen indokolatlan panaszokkat terhelni.
6/10 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam picit, viszont azért az eléggé aggaszt, hogy a pattanás körül bebarnult, és az arcom is kicsit feldagadt.
2021. nov. 6. 12:39
7/10 A kérdező kommentje:
És hát ugye be van gyulladva
2021. nov. 6. 12:48
8/10 anonim válasza:
Nagyon közel voltak? Mert ha nem, akkor nincs gáz.:)
9/10 A kérdező kommentje:
Hát elég közel
2021. nov. 8. 16:01
10/10 A kérdező kommentje:
Szinte közvetlenül mellette
2021. nov. 8. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!