Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az EESZT alkalmazás mire jó?

Az EESZT alkalmazás mire jó?

Figyelt kérdés

Nekem annyit mutat, hogy nincs mit mutatni.... (Pedig van oltási igazolványom)

Feltöltés lehetőség nincs.

Mire is jó az egész?

2021. nov. 6. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges az online igazolással szórakozni, ha van kártya-alapú. Az irataidnak úgyis mindenhol nálad kell lennie.

Egyébként maga az EESZT tárolja az összes egészségügyi dokumentumodat, a védettségi csak egy plusz funkció benne. Vannak amúgy útmutatók a neten, hogy hogyan kell erre használni.

2021. nov. 6. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig mutatja. Én meg pont a millió - amúgy is teljesen felesleges - kártyával nem fogok szórakozni.
2021. nov. 6. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves 1-es válaszíró! "Egyébként maga az EESZT tárolja az összes egészségügyi dokumentumodat" - Ez nem igaz. Mert én 1977-es születésű vagyok. És 1977 és 2018 között adatokat egyáltalán nem tárol és nem lát az EESZT. Sőt 1977 és 2018 közötti adatok nincsennek benne se az EESZTben. Pedig 1977 és 2018 közötti papír alapon tele egy szekrény mert annyi papír alapú orvos dokumentumom van.
2022. aug. 13. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:

3.

Neked olyan sok van, hogy inkább neki sem álltak felvinni.

2022. aug. 13. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik már teljesen felesleges.

Amúgy nem egészen pontos, hogy az iratainkat magunknál kell tartani.

"Hacsak nem utazunk valahova, felesleges és veszélyes magunknál tartani az összes személyünket igazoló okmányunkat. A szakértők szerint az egyetlen olyan okmány, amit mindig érdemes magunknál tartani, az a jogosítványunk, vagy esetleg a személyi igazolványunk. Ha megtörténik a baj, és ellopják a táskánkat, rengeteg utánajárást igényel minden okmányt pótolni. De, ami még sokkalta veszélyesebb, ha a bizalmas irataink idegen kézbe kerülnek, könnyen személyazonosság-lopásba keveredhetünk."

2022. aug. 15. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es válaszíró! Igen elégé sok van. És igen 2018 óta többször voltam korházban is. És igen többször is gond volt belőle abból hogy úgy mond a kor előzmények vagyis az alap betegségeim sincsenek fent az EESZT-ben, sem pedig az sincs fent hogy mire vagyok alergiás, sem pedig a gyógyszer érzékenység nincs fent az EESZT-be. Elméletileg a házi orvos kötelesége lenne fel vinni az adatokat az EESZT-be. De a mai napig sem csinálta meg a házi orvosom.
2022. aug. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!