Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szívritmus zavar?

Szívritmus zavar?

Figyelt kérdés

Mikor megszoktam mérni a vérnyomásom, akkor elég sűrűn kijelzi, hogy szívritmuszavart érzékelt. Most is kissé rosszul éreztem magam és mint néha, most is beszúrt a mellkasom,de eg, picit csak meg ez nagyon ritkán van. De nost kissé zsibogott a bal karom is. Többször megmértem a vérnyomásom, mindegyiknél jelezte a szívritmuszavart.

Akkor érdemes ezt komolyan gondolni? Háziorvosnak csak annyit mondjak, hogy szúr néha a mellkasom? Vagy mit? Nem annyira szeretek ilyenekkel az orvoshoz menni, úgy értve, hogy múltkor is mondtam neki, hogy van, hogy szédelgek, meg túl fáradt vagyok, meg, hogy a fülem is szurkál a legutóbbi tüszős mandulagyulladásom óta és kb elhesegetett, hogy jól van, nincs önnek baja.

2021. nov. 5. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én azért elmennék egy magán kardiológushoz. Hagyd ki akkor a háziorvost. Tudom, drága, de a saját egészségedért csak ki tudsz szorítani 20 ezer forintot.
2021. nov. 5. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező ?
2021. nov. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!