Tüdön lévő elváltozás?
Voltam tüdőszűrőn, aztán visszahívtak. Ott mondták, hogy van valami elváltozás mindkét tüdőkapumban. De csak ct tud biztosat mondani. Én mondtam, hogy elmegyek ct-re mert lehetett választani, hogy megyek vagy sem.
Esetleg volt valakinek ilyen? Hogy láttak valami elváltozást és ct után mi volt? Tudom, lehet nem is lesz ott semmi de azért kavarog a fejem. Mondta az orvos, hogy lehet egy megnagyobbodott nyorokcsomó. Ez mit jelent? Mire készüljek? Mik lehetnek?
Sokminden lehet. A megnagyobbodott nyirokcsomó jelentheti azt, hogy van egy fertőzés a közelben. De lehet, hogy nem nyirokcsomó, hanem egy trombus, bár az szerintem nem valószínű.
Ha az orvos se mondott semmit, akkor itt esélyed sincs pontos választ kapni. Várd meg a vásárt a napjáig és a CT után kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!