Mi lesz velem? Van esély arra hogy könnyebben megúszom ezt?
Figyelt kérdés
Egyik barátom édesanyja meghalt Covidban, azóta folyamatosan szorongok, rosszul érzem magam, mert az anyukája egészséges nő volt, de a tüdeje nem bírta teljesen szét szedte. Én asztmás vagyok és mikor előjön ez a dolog, addign jut el, hogy mozogni sem bírok a végén a tüdőm úgy kifáradt a nehéz. Az anyukája annyira szenvedett, hogy már megakarta ölni magát. Kihúzgálta a korházban a lélegeztetőt meg stb. Én még csak 16 éves vagyok nagyon félek a szenvedéstől.2021. nov. 3. 23:38
1/2 anonim válasza:
Szép mese így estére, de aki már gépen van, nem tud kihúzgálni semmit, mivel folyamatosan altatják.
2/2 anonim válasza:
A Covidjárvány kiválthat szorongást, pláne ha ilyen közelről érint a haláleset. Megfelelően van kezelve a betegséged? Menjél pszichológushoz, valószínűleg néhány beszélgetés is segít. De egyébként az nem igaz, hogy ki akarta húzni a lélegeztetőt, a lélegeztetőn nem eszméletükön vannak a betegek, hanem altatásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!