Másfél hónapja csináltattam köldök piercinget..Valaki tapasztalt már ilyet? (Több lent!)
Semmi baj nem volt eddig nagyon szépen gyógyult, már nem is fájt egyáltalán. Eddig leggingseket hordtam mert a farmer nyomta, 2 napja farmert vettem fel abban bízva hogy mostmár nem fog fájni ha nyomja. Nem is fájt, de beleakadt a gombja és mikor felálltam megrántódott a pc. Nagyon fájt. Olyan most mintha a már belül nagyjából képződött bőr leszakadt volna és az elsó lyukon kijött az a bőr darabka. Azóta érzékeny és fáj :(
Valaki járt már így? Mennyi idő mire újra “begyógyul”? Valami hasznos tipp?
Aki szúrta azt mondta tegyek rá továbbra is betadint, es hordjak újra csak laza nadrágokat.
1 évig volt nekem is. Tényleg piszok lassan gyógyul, és ha megrántod véletlenül, az maga a pokol :D
Én is jártam így, csak aztán annyira elvékonyodott a bőr felette, hogy a végén egy fürdésnél kiszakadt teljesen.
Az octeniseptet viszont melegszívvel ajánlom én is, az összes piercingemet azzal kezeltem.
Kép jó lenne, itt tudsz feltölteni mobilról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!