Már két hete viszket a fülem belül! Mit csináljak? Van balami bajom?
Mindkét fülem szokott viszketni, hol egyik, hol másik, hol mindkettő. Nem érek el addig, hogy meg vakarjam. Már nagyon idegesít. Mit csinálhatnék? Menjek fül-orr-gégészhez?
Amúgy nem voltam mostanában se megfázva, nem volt arcüreggyulladásom, fertőzésem, semmi...
15/l
Nekem is szokott és fülpiszkálóval ÓVATOSAN(vigyázz a dobhártyádra) megvakarom és kiderül, hogy mindig az a szemét fülzsír a ludas!
Mondjuk nem mindenkinél ez az oka van akinek nem is kell tisztítania komolyabban a fülét, de nekem ezért viszketett.
Mindenképp menj orvoshoz! Nekem is volt ilyen, és később már nem csak viszketett, hanem begyulladt és fájt is. Kitisztította, és naponta kellett menni gyógyszeres csík cserére, de meggyógyultam.
Lehet valamilyen bakteriális fertőzés, ami miatt viszket, próbáld megállni, hogy nem vakarod, és nem piszkálod semmivel, mert felsérted belül a füledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!