Mennyi időt kell várni egy laborvizsgálatra?
Két hónap???
Békéscsabán időpontot se kell kérni, az ember odamegy, sorszámot nyom az automatából, és leül. Fél nyolckor kezdenek, általában 7 előtt pár perccel érek oda, így 20 körüli a sorszámot, 8-ra már mindig kint vagyok.
#2; Nagyon pörgetik, és nagyon jól le van szervezve az egész. Mint írtam, 8-kor már kint vagyok.
Negyed nyolc körül beszedik a papírokat sorszám szerint. Utána név szerint szólítanak be egyszerre 5-6 embert. Egy asztalnál megkapjuk a felcímkézett kémcsöveket. Aki megkapta, megy tovább a csajokhoz, egyszerre hárman vesznek vért. Gyakorlatilag mire a vége megkapja a csöveket, már mehet is az egyikhez, és már hívják is be a következő csapatot, meg szedik be azoknak a papírjait, akik közben érkeznek.
Akiknek nem fontos a korai vérvétel, és csak 9 körül mennek, azok kb 20-30 percen belül végeznek.
Naponta több, mint 100 beteg van. Ha időpontot kellene kérni, egy embert elvenne az, hogy ezt kezeli, sokkal kevesebb beteget tudnának fogadni.
Egyébként máshová mindenhová időpont kell nálunk is, a labor az egyedüli kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!