Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jar újra védettségi kártya ha...

Jar újra védettségi kártya ha termel ellenanyagot a szervezet?

Figyelt kérdés
Most járt le a kártyám amit azért kaptam mert voltam covidos. Ha csináltatok ellenanyag tesztet akkor kaphatok új kártyát?
2021. okt. 28. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ügyfélkapu és internetbank kell hozzá, hogy tudd intézni. Kell a teszt eredmény és át kell utalni 3000 forintot, azt máshogy nem is lehet befizetni. Legalábbis nyáron, amikor kolléganőmnek segítettem, nem lehetett.
2021. okt. 28. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Igen, csak sajnos nem igazán fogják elfogadni.

A mai rendelet egyértelműen kimondja, hogy oltás, ahogy az egészségügyiseknek sem fogadták el az ellenanyagot vagy az igazolt fertőzést.

2021. okt. 28. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak én orvostól azt a tanácsot kaptam hogy ha elég az ellen anyag arra ne oltsunk rá. Patt helyzetbe vagyok erre mi a megoldás? Ellehetetlenítik az embert komolyan
2021. okt. 28. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Van még olyan orvos aki gondolkodik?

Fura, a legtöbb más megoldást nem ismert mint az oltást, mindig- mindenkor.

Gyerekeknek, terheseknek, mixelve, mindegy csak oltás legyen.

2021. okt. 28. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahány orvos, annyifélét mond.
2021. okt. 28. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát csak ha van ellenanyag elegendő abba igaza van hogy az oltás is ugyanazt az eredményt adja
2021. okt. 28. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben egyet is értünk.

De valahogy ezt már nem veszik figyelembe.

A jelenlegi önkéntes mengelék álláspontja szerint "csak az oltás" nyújt védelmet.

2021. okt. 28. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
De miért félünk annyira az oltatlanoktól amikor az oltott eltudja kapni ugyanúgy és nála már elvileg nem lesz olyan lefolyású tehát miért kell felni ?
2021. okt. 28. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!