Az milyen oltás, aminek a hatására 4 hétig álomkorban szenvedek?
Megkaptam az első 2 oltást, Astrazeneca-t, azzal semmi gond nem volt. Aztán jött a nagy ötlet, a 3. Oltás, ami már kvázi mellékhatás nélküli, megkapom, erre konkrétan 4 db hétbe tellett, hogy mára már ne aludjak el 1 percen bellül 2X a villamoson, telefon nyomkodás közben...😀🙂😁😅😆🤣
De tényleg. Mindig, mindenhol lecsukódott a szemem, és sok sok esetben el is aludtam pár percre/másodpercre. De ilyen természetes érzés jelleggel...
Szóval milyen ez az oltás?
Miért ilyen ez a Moderna (3. oltóanyagom)?
U.i.: a háziorvosom, (bármit felírna) de csak és kizárólag kpffeintablettát javasolt, kizárólagosan ezt, semmi mást.
Most ez a mai 2021-es orvostudomány tetőfoka? A koffwintabletta?
Multivitamint szedsz? Lehet hogy tavaszi fáradtság. Igaz még nincs tavasz.
De az vitaminhiányt jelent.
Kellett neked oltás. 😄🤦🏻♀️
Megérte?
Jaja, tavaszi fáradtság ősszel. Ilyenek ezek az „oltások”. Az orvosok meg nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, mert ilyen „oltások” nem voltak korábban. Grafén-oxidos, nanorobotos, hydra vulgaris-os, génmódosító vakcinák.
4# nanorobotok!😀😆😅🤣🤣🤣
Akkor ezért ilyen drága ez a szuri!😀😅😆🤣
Én meg már túladagolásra tippeltem!😀😄😆😅🤣🤣🤣
Nem kellett volna sajnos beoltatni magad.
De ezt félretéve,mindenképp csináltass egy vérképet.Szedj emellett vitaminokat,étrend kiegészítőt és étkezz egészségesen.
Napi 1-2 csésze kávé is egészséges lehet.
Ezek valamelyest segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!