Bal oldali gyomorszáj fájdalomnak mi az oka?
Sziasztok
Vasarnap reggel így ébredés után közvetlenül kezdtem el érezni, hogy néha-néha nem erősen nyilal a bal bordám alatt de inkább a gyomorszájam környékén. Van amikor órákig nem is érzem, van amikor elkezd megint nyilalni, szúródni de nem erősen, inkább enyhe-kozepes fájdalom.
Vesém is fáj szintén bal oldalt, de ez mindig így van ha kitakarózom éjszaka... nem tudom van-e köze a kettőnek egymáshoz. Mostmár fontolgatom hogy felkeresek egy gasztroenterológust.
Szerintetek minek a tünete lehet?
Köszi
23 N

ÚRISTEN! Már 36 órája vannak tüneteid és még nem kerestél fel gasztroenterológust?
Meg fogsz halni.
Hihetetlen, hogy erre pazarlom az időm, hogy erre válaszoljak, de ha már te is tök értelmetlenül válaszoltál.....
Azt írtam, hogy fontolgatom... mert szerintem nem egy normális dolog ez a tünet, persze simán lehet, hogy csak sav okozza vagy valamilyen étel...de mivel sok komoly betegség csendben alakul ki, én jobbnak látom időben utána járni....nem értem téged így tök ismeretlenül ez miért zavar... ha meg csak így tudod kiélni a fusztraciódat, amit élőben nem tudsz kiadni, akkor sajnállak ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!