Miért járhatok nagyvécére egy nap többször, ha alig ettem?
Figyelt kérdés
8 után keltem, alig ettem valamit, ma már 3-szor voltam nagyvécén, kiad fura hangokat a gyomrom.. tegnap sem ettem sokat és puffadtam, fájt a hasam. A héten szinte mindennap csicseriborsót ettem (konzerves) Lehet az az oka? Rost miatta? Vagy van/lehet valami bajom?2021. okt. 22. 12:16
1/3 anonim válasza:
Igen. A csicseriborsó az oka, elég valószínű.
2/3 anonim válasza:
Sok rost okozhat ilyet,de akkor már a héten máskor is kellett volna jelentkeznie. Nem hinném,hogy a heti csicseriborsó adag mind ma jönne ki.
Édesítős termékek is okozhatnak puffadást,fura hangokat és gyakori wc-zést,sok más étel mellett.Gondold át miket ettél még.
Nagy bajod nincs.
3/3 anonim válasza:
A csicseriborsó simán lehet, humusz meg falafel után nekem se jó a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!