Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmentem a háziorvosomhoz...

Elmentem a háziorvosomhoz mivel az orromon van egy vadhús a piercing által, de nem azt a sprayt írta ki amit mondanak jó rá. Kettő kenőcsöt adott rá az egyik a phenylbutazon-richter a másik a ebrimycin gél ezek tényleg jók lesznek rá ?:/

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Á nem… az orvos biztos hülye, csak minimum 10 évet tanult, mire háziorvos lett
2021. okt. 18. 22:40
 2/2 anonim válasza:

A vadhúshoz, vagyis a keloidos hegesedéshez hajlam kell. A teljes népesség 2-3%-át érinti. Sima vágásnál is keloidosan hegesednél, amit már észrevettél volna. Ilyen esetben egyáltalán nem lehetne piercinged. Összesen 2 európai emberen láttam ilyet, mindketten tudták, hogy ilyen hajlamuk van. Ázsiai és afroamerikai embereknél sokkal gyakoribb, belőlük többet is láttam már keloidos hegesedésre való hajlammal.

Az irritációs puklik az irritáció miatt jönnek létre és kizárólag egy módon lehet megszüntetni őket, ha elmúlik az irritáció, ha végig kened a patikával, akkor csak rosszabb lesz.

A piercingekre tilos bármilyen gélt, krémet vagy kenőcsöt kenni, bármilyen hasonló készítmény csak ronthat a helyzeten.

Az orvosok hiába tanulnak bármeddig, nem értenek a piercingekhez. Ők azt tanulják, hogy ha egy idegentest van a szervezetedben, akkor azt el kell távolítani, ezért nem tudják, hogy hogy kell benntartani azt(piercinget).

jan. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!