Antibiotikum milyen gyorsan hat kb? Másnap már érezni hogy jobb vagy van hogy csak harmad nap vagy később?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 17:54
2/10 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem tudjuk, milyen antibiotikumot milyen problémára szedsz, erre a kérdésre nem lehet normális választ adni.
3/10 A kérdező kommentje:
Curam antibiotikumot kaptam. Biztosra doki se tudja mi bajom. Erősen fáj a fejem meg szédülök, meg piros a torkom
2021. okt. 19. 14:29
5/10 A kérdező kommentje:
Igazad volt. Tényleg akkor hatott
2021. okt. 23. 16:44
6/10 anonim válasza:
Örülök, hogy kezdesz jobban lenni. De kérlek szedd végig a kúrát. Az antibiotikum rezisztencia nem játék.
7/10 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok, az összeset beszedtem, de a szédülés menés közben még mindig fenn áll és hátul a fejem még mindig fáj. A vérnyomásom 146/90
2021. okt. 25. 11:55
8/10 anonim válasza:
Akkor a torokgyulladásod meggyógyult. Viszont a vernyomasom kicsit magas. A szédülés és a fejfájás attól is lehet. Javaslom keresd fel hamar újra a dokidat.
9/10 A kérdező kommentje:
Visszamentem. A fejem nyomásra is érzékeny volt ezért a doki azt mondta hogy valami be van gyulladva. Kaptam gyulladás csökkentőt. Azóta a szédülés is alább hagyott
2021. okt. 28. 16:09
10/10 anonim válasza:
Egy embernek egyszerre több baja is lehet. Orrmelléküreg (arcüreg, homloküreg) és fülgyulladás okozhat szédülést, nyomásra érzékenységet, fejfájást. De magas vérnyomást nem. Amögött valami más van. Amikor kicsit megint jobban leszel érdemes utána menni.
További jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!