Nyelv ideg rángás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem mindig de előfordul,hogy a nyelvem egy pici pontban begörcsöl vagy az ideg ráng nem tudom. Valakinek volt már ilyen? Mitől lehet?
2021. okt. 18. 13:03
1/7 A kérdező kommentje:
Senki?
2022. ápr. 2. 18:23
2/7 anonim válasza:
nekem ma kezdődött, egyelőre fogalmam sincs
3/7 anonim válasza:
Na elmúlt? Most nekem is csinálja,de már aludni sem bírok tőle. Olyan, mintha görcsbe lenne, ugrál, rangatozik. Az állkapcsom is be van feszulve
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem sokszor. Bár az állkapcsom nem feszül. Mikor keveset alszom annyi hogy akkor többször előfordul.
2022. júl. 21. 07:29
5/7 anonim válasza:
Nekem pár héttel ezelőtt már elmúlt. Május 10-i vagyok
6/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Kiderult valakinek az ok?
7/7 anonim válasza:
Nálam egy féléve kezdődött, időszakosan jön elő, álltalában ha stresszelek durvább, de nekem is van, hogy úgy begörcsöl, hogy megijedek.
Nagyon ijesztő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!