A random szédülések mitől lehetnek?
Azért ebbe a témába írom ki a kérdést mert főként a tippjeim szerint valamelyest az életmódomnak van köze hozzá, csak nem tudom melyiknek és min kellene változtassak. Másfelől pupolárisabb és jobb eséllyel kapok itt választ a kérdéseimre.
A lényeg hogy vannak olyan pillanatok mikor megszédülők, vagy úgy érzem mint ha rengene a föld. Egyre többet és ez az ami aggaszt.
Tömören mozgásszegény életmódot élek. Az edzésem eltart az iskolától való legyaloglásig és ennyi. Emellett majdnem napi rendszerességgel fogyasztók kávét, megesik olykor hogy kétszer is, otthoni kotyogós félét🤣 Emellett passziv dohányos vagyok.
Melyik váltja ki ezt a rossz érzést és mit kellene változtassak rajtan milyen gyors mértékben?
Sok dolog lehet.
Koffein túladagolás
Folyadékhiány
Lehetne gyanakodni másra is, de nem akarok belemenni a "fáj a fejed? Agydaganat!" című történetbe így hirtelen.
Folyadék fogyasztásom az normális. Megvan a napi 3l.
1es van példa rá a családban de eddig úgy látszik ki maradok belőle.
2es nem fáj, hanem random beszédülés/megszédülés ami max 4-5 másodpercig tart. A gyakoribb amikor 1 pillanatra megszédülők.
Koffein meg... Ha nem növeltem a napi bevitelem akkor is lehet tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!