Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha az EESZT-re nem került fel...

Ha az EESZT-re nem került fel semmi a magánorvosomtól vizsgálat után, akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés

Minden hónapban van vizsgálatom az orvosnàl, nem kevés pénzt hagyok ott, de a legutóbbi vizsgálatnàl tudtam, hogy többet kell fizetnem, mert kellett plussz vizsgálat még.. viszont a vártnál még is többet kért el.

Nem szóltam, mert lehetett ár emelés, de a recepciónál megnéztem az árlistát, illetve a neten is, ott nem volt feltűntetve.

Amit megjegyeznék, a rendelése 2napot csúszott, és ez volt az utolsó vizsgálatom nála , legközelebb januárban kell mennem hozzá.

Nem akarok rosszat gondolni róla, de azért nem hagy nyugodni a gondolat.

Természetesen számlát ilyesmit nem kaptam, csak lepecsételt papírt.

Ha nem tölti fel az EESZT-re , akkor kb olyan mintha ott sem lettem volna?

2021. okt. 11. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt úgy szokás, hogy mikor először odamész kapsz egy tájékoztató papírt amire le van írva, hogy feltölthetik a nyilvántartó rendszerbe, add meg a TAJ számod, vagy nem adod meg és ezt nem kéred. Erről kell tájékoztatni mindenkit, mert ha nem volt ilyen, akkor nem lehet ezt megtenni.
2021. okt. 11. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan? Ezt nem tudtam, de visszamenőleg visszatudom nézni pár orvosi látogatásomat 2018-tól, de nem mindegyiket. Az viszont biztos, hogy nem írtam alá semmi ilyet.
2021. okt. 11. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ez nem így van 1-es egy ideje törvény írja elő kb 1 éve hogy fel kell tölteniük minden " eseményt" de vannak akik ezt nem teszik meg , vekem is volt többször , volt aki nem mindent de volt aki semmit sem töltött fel magánba , de olyan is hogy mindent pontosan elelyétől a végéig.
2021. okt. 11. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így van, legalábbis akik akkreditálva vannak ebbe a rendszerbe, de a magánellátásban, ha nem adod meg a TAJ számodat, akkor úgy tudom nem töltik fel.
2021. okt. 11. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!