Vannak tapasztalatok olyan emberekről, akik skizofrének? Miben nyilvánul ez meg? Tényleg megváltozik a személyisége néha, vagy hogy működik ez a dolog? Nem szakirodalmat várok, hanem saját történetet, mert érdekel a dolog. Köszi.
JAJ,nekem volt egy lakotàrsam,olyan volt mint egy angyal,senkinek nem àrtott volna,aztàn volt hogy semmi ok nélkül öngyilkos akart leni,àtugrott a keritésen,3-an nem birtàk lefogni,szegény nagyon sokat volt kezeléseken,rendszeresen gyogyszert kellett szednie,ràadàsul a legerösebb nyugtatokat.
Sokat aludt(gondolom a gyogyszer hatàsa)mindig kedvtelen volt,nem làtta semmiben sem örömét,néha nevetett csak,lusta is volt,nem birt fél oràn keresztül dolgozni.
Az ilyen személyeknek mindenképpen kell àllando felügyelet,éjjel-nappal,ez az egyik legrosszabb betegség.
Gyogyszer nélkül szinte lehetetlen elviselni.
Kiszàmithatatlan cselekedetei vannak az ilyen személyeknek.
Nekem fàj a szivem,valahànyszor visszagondolok erre az emberre,mégegyszer nem lennék képes egy fedél alatt ilyen személlyel élni(nem azért mert féltem töle,hanem mert sajnàltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!