Erőtlen, elvékonyodott, hulló haj ellen mit tehetnék még?
Kb.egy éve nagyon elkezdett hullani a hajam. Voltam egy rakás vizsgálaton, de nem találtunk semmit. Az orvosom végük azt mondta, hogy a sok stressz miatt lehet, amennyire tudom, próbáljam kizárni és akkor javulnia kell a helyzetnek, meg ajánlott vitamint. Válás, költözés, új munkahely miatt tényleg elég stresszes időszak van mögöttem.
Még a vizsgálatokkal nagyjából egyidejűleg elkezdtem Varga hajcseppeket és sampont használni. Ezek nagyon szépen segítettek, magam is meglepődtem, de néhány hónap után olyan seborrheás lett tőle a fejbőröm, hogy azóta is küzdök vele. Mivel emiatt abba kellett hagynom a használatukat, megint erősen hullik és vékonyodik a hajam.
Próbálom én csökkenteni a stresszt, de ezt nehéz befolyásolni, idő kell hozzá.
Addig is van valami ötletetek, hogy mit próbálhatnék ki, ami másnak bevált és kíméletes módszer, nem tesz még rosszabbat (seborrhea)?
Köszönöm előre is.
AZ a baj, hogy csak a tüneteket akarod kezelni, a hajprobléma nem a fejbörön van, hanem a szervezetedben belül.
Érdemes lenne életmódot váltani, egészségesen étkezni, sokat mozogni a szabadban, sportolni.
#2 ez mind megvan, honnan veszed, hogy életmódot kellene váltanom? Egészségesen étkezek, heti 5-6 alkalommal egy-másfél órát sportolok lassan egy évtizede.
#3 igen, ezeket mind nézték, és mindent rendben találtak.
Nekem régebben segített a Bánfi hajszesz + sampon. Újabban meg a Lush-tól a New sampon + B-komplex + Kollagén szedése. Igaz, nekem nem hullott annyira, de elég satnya volt. Most meg tele vagyok babahajakkal.
Amikor keresgéltem, nagyon sokan írtak jókat a Mane n' Tail samponról, de azt végül nem próbáltam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!