Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szédülés fekve, alvásnál?

Szédülés fekve, alvásnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az elmúlt 3 hónapban 3xor volt ilyen szédülesem.

Csak akkor jelentkezik ha fekszem és csukva van a szemem és aludni próbálok.

Egyszer csak jön a szédüles és csukott szemmel érzem hogy forog minden. Kinyitom a szemem és a tárgyak pedig himbálóznak jobbra-balra. Ha felállok azonnal elmúlik a szédüles. Csak csukott szemmel jelentkezik ha aludni készülok vagy álmombol ébredek erre.

Most vasárnap tapasztaltam ezt.. Mindig 1 napig tart kB aztán vége.

Viszont most társult hozzá 1 fejfájás ami azóta sem múlt el. 1 percre se múlik el vasárnap óta. Gyógyszer sem hat.

A nyakam is fáj, főleg a jobb oldalon és a vállam is.

Tegnap kaptam az orvostól egy erősebb fájdalomcsillapítót.

Igazából a szédüles ijeszt meg a legjobban hogy mégis mi ez ami ilyen ritkán jön és csak csukott szemmel ha fekszem?!

Volt valakinek hasonló?

2021. okt. 7. 15:43
 1/3 Morzsi007 ***** válasza:
71%

Igen. Meg még azt tapasztaltam, hogy fekve hirtelen fordulásnál a fejembe nyílal a fájdalom esetleges hányinger. migrénes fejfájás.

Ezeket akkor tapasztaltam, mikor nagyon sokáig ültem a monitor előtt vagy mobiloztam lefekvés előtt. Most is egész nap a gép előtt ülök a munkába, de semmi ilyen problémám nincs. Magától elmúlt. Ennek szerencsére már 8-10 éve.

2021. okt. 7. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Volt, igen, BPPV.

[link]

És nekem ezzel a tornával elmúlt:

[link]

2021. okt. 7. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyaki gerinc rendellenesség okozhat ilyet.
2021. okt. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!