Szédülés fekve, alvásnál?
Sziasztok
Az elmúlt 3 hónapban 3xor volt ilyen szédülesem.
Csak akkor jelentkezik ha fekszem és csukva van a szemem és aludni próbálok.
Egyszer csak jön a szédüles és csukott szemmel érzem hogy forog minden. Kinyitom a szemem és a tárgyak pedig himbálóznak jobbra-balra. Ha felállok azonnal elmúlik a szédüles. Csak csukott szemmel jelentkezik ha aludni készülok vagy álmombol ébredek erre.
Most vasárnap tapasztaltam ezt.. Mindig 1 napig tart kB aztán vége.
Viszont most társult hozzá 1 fejfájás ami azóta sem múlt el. 1 percre se múlik el vasárnap óta. Gyógyszer sem hat.
A nyakam is fáj, főleg a jobb oldalon és a vállam is.
Tegnap kaptam az orvostól egy erősebb fájdalomcsillapítót.
Igazából a szédüles ijeszt meg a legjobban hogy mégis mi ez ami ilyen ritkán jön és csak csukott szemmel ha fekszem?!
Volt valakinek hasonló?
Igen. Meg még azt tapasztaltam, hogy fekve hirtelen fordulásnál a fejembe nyílal a fájdalom esetleges hányinger. migrénes fejfájás.
Ezeket akkor tapasztaltam, mikor nagyon sokáig ültem a monitor előtt vagy mobiloztam lefekvés előtt. Most is egész nap a gép előtt ülök a munkába, de semmi ilyen problémám nincs. Magától elmúlt. Ennek szerencsére már 8-10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!