Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezt a rosszabbodott látás...

Ezt a rosszabbodott látás okozhatja vagy valami koncentrációs probléma lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran előfordul,hogy akár felfele,de főleg lefele összefolynak egyszercsak a lépcsőfokok,mivel az elsőnél így megtörtént és majdnem esés volt így azóta nagyon figyelek,de így is és olyankor ugye nem tudom hova kéne lépni de lépek ugyanúgy,hogy ne tűnjön fel.😂 Mozgólépcsőnél meg úgy érzem leesek,nem is tudnék megállni végig fogódzkodás nélkül még 2 lépcsőfokon sem,mert beremegnék meg megszédülnék vagy azért mert másfele figyelnék,vagy mert odafigyelnék.

Igazából csak érdekel,volt e valakivel ilyen,most kezdődik kicsit a szétszórtság majd,de amikor halál nyugalom volt akkor kezdődött ez. Meg amire tippelek,hogy valami szédülés akkor keletkezhet belül ilyen kisebb szerintem,csak nem tudom mi miatt lehet egyáltalán ilyesmi.(Szemüveglencsém a héten lesz új,már ami jelenleg kell)

2021. okt. 6. 23:07
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Érdekes, hogy csak lépcső vagy mozgólépcsőnél van ez. Lehet rossz szemüveg miatt is. Koncentrációs probléma nem hiszem. Mivel itt ezt nem lehet eldönteni, sok oka lehet, menj el szemészetre, az nem tart semmiből és kiderül, hogy a szemeddel van-e valami.
2021. okt. 7. 06:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Azzal van,mivel romlott a távollátásom,eddig is szemüveges voltam már 3 éve de most romlott😬 Talán majd utána kiderül,ha benne lesz az új lencse,hogy még lesz e ilyen probléma,de talán az megoldja😕

Köszönöm a válaszodat!!

2021. okt. 7. 08:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!