Ezt a rosszabbodott látás okozhatja vagy valami koncentrációs probléma lehet?
Mostanában gyakran előfordul,hogy akár felfele,de főleg lefele összefolynak egyszercsak a lépcsőfokok,mivel az elsőnél így megtörtént és majdnem esés volt így azóta nagyon figyelek,de így is és olyankor ugye nem tudom hova kéne lépni de lépek ugyanúgy,hogy ne tűnjön fel.😂 Mozgólépcsőnél meg úgy érzem leesek,nem is tudnék megállni végig fogódzkodás nélkül még 2 lépcsőfokon sem,mert beremegnék meg megszédülnék vagy azért mert másfele figyelnék,vagy mert odafigyelnék.
Igazából csak érdekel,volt e valakivel ilyen,most kezdődik kicsit a szétszórtság majd,de amikor halál nyugalom volt akkor kezdődött ez. Meg amire tippelek,hogy valami szédülés akkor keletkezhet belül ilyen kisebb szerintem,csak nem tudom mi miatt lehet egyáltalán ilyesmi.(Szemüveglencsém a héten lesz új,már ami jelenleg kell)
Azzal van,mivel romlott a távollátásom,eddig is szemüveges voltam már 3 éve de most romlott😬 Talán majd utána kiderül,ha benne lesz az új lencse,hogy még lesz e ilyen probléma,de talán az megoldja😕
Köszönöm a válaszodat!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!