Olvastam hogy mobiltornyok közelében lakók fejfájást kaptak, hol lehet utána nézni, hogy hol vannak ilyen tornyok?
Egy tornyon nem egy hanem több szolgáltató is telepít, ahogy megtudtam a közelünkben újabb mobil szolgáltató sugároz a tornyon.
Ha nem volna káros hatása nem volnának ellenérzések miatta.
"mivel sugárzás"
NAGYON nem mindegy, milyen sugárzás!
A rádiósugárzás gyakorlatilag nem veszélyes. Olyan jellegű, mint a fénysugárzás, csak még kisebb az energiája.
"Ezt nem is vitatják a társaságok sem."
Mármint azt nem vitatják, hogy rádió.
"a wifit ki ki kapcsolom utána"
Az otthoni routert kikapcsolod?
Azt megnézném, mert akkor nem működik a vonalas telefon sem, és ezt nagyon nem szereti a szolgáltató.
"Számomra elég szomorú hogy titkosak az információk"
Mármint: MI titkos ebben?
12-es
"Az otthoni routert kikapcsolod?
Azt megnézném, mert akkor nem működik a vonalas telefon sem, és ezt nagyon nem szereti a szolgáltató."
Eléggé fogalmatlan vagy a vezetékes telefonok mibenlétéről.
Ja, biztos.
5-10 éve nem létezik már igazi vezetékes telefonvonal.
Mondjuk az igaz, hogy nem kell az egész rotert kikapcsolni, de a kérdezőről nem feltételezem, hogy képes külön, csak a wifit kapcsolni.
Nem is reagált erre, így szerintem EZ a része már nem is érdekli annyira.
Pedig egy otthoni bekapcsolt wifi, és az azt használó készülékek SOKKAL erősebb sugárzást okoznak nála, mint egy távoli mobil bázis!
De hát ezt nyilván nem érzi, míg a távoli mobil bázist azt valahogy megérzi :-/
15-ös
Annyira nem létezik 5-10 éve, hogy itt mellettem a falban is van egy. Dedikált telefonvonal, 2 vagy 4 eres rézkábelen. Sőt elárulom neked, hogy több százezer ADSL előfizetés is létezik és azok mind ilyen nem létező vonalon jönnek. Nem minden telefon kábelszolgáltatóé.
Az egyébként teljesen stimmel, hogy nem ettől fáj a feje. És akkor még a fejhez tartott mobiltelefont csak halkan említem meg itt, mert az legalább 10x-es sugárzás neki és lecsap rá.
Igen, titkos, mivel senkinek nem adják ki a meglévők helyét. Vajh miért?
És igen, nem tagadják hogy káros az élő szervezetre mindenféle sugárzás, csak hát ki lenne az aki betiltaná a mobilokat, a szolgáltatók? Vagy a használók? Szükséges rossz.
Nem verik nagy dobra, mert nincs ami kiváltsa ezeket a sugárzó dolgokat.
Aki itt vérmesen védi a szolgáltatókat, és kimagyarázza a magyarázhatatlant, az valamelyik szolgáltató embere, vagy mobiltársaságé.
Azt fogd fel végre, kérdező, hogy EZ a fajta sugárzás nagyjából úgy viselkedik, mint a fénysugárzás.
A napsütéstől félsz?
Pedig attól le is éghetsz!
Ez ugyanúgy melegíteni tud csak, mint a napsütés. Ugyanaz a hatása, mintha az adó helyén ott lenne egy hősugárzó.
Az is csak közelről hatásos, meg ez is.
Ha viszont hülye vagy, és képtelen gondolkodni, akkor a nocebo hatás tényleg okozhat neked akár fejfájást is.
Te nem vagy képben utolsó, ha a napsugárzáshoz hasonlítod, abszolút nem ugyanaz a kettő.
A mobil sugárzás olyan mint a mikrohullám, a sejteket gyorsabb mozgásra készteti, ezáltal a test felmelegszik, ezt mindenki kipróbálhatja ha hanyatt fekszik és a mellkasán van a mobil, úgy gépezik. Egy idő múlva melege lesz az embernek és rosszul érzi magát, ez nagyon nem tesz jót egy szervezetnek.
Egy határig kompenzálja, persze nem viszi el a mentő, nem hal meg. Mert egyesek szerint csak ez jelenti ha káros valami. Viszont egyre több minden sugároz, persze nem fogják leállítani, csak nem fogják mire vélni a tömeges megbetegedéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!