Akinek volt vagy van epeköve érez szúró,égő fájdalmat a jobb bordaív környékén illletve a jobb lapockájában?
Figyelt kérdés
Jobb bordaív alatti éles fájdalmommal kezdődött nálam az egész.Elmentem ultrahangra ott megállapították,hogy sok kicsi epekövem van amik mozognak.Égő,szúró fájdalommal jár már a jobb felső karomban is.Jobb lapocka és a bordaív környékén.Elküldtek CT-re mondván,hogy ezek a kövek nem okozhatnak ilyen fájdalmakat.A CT ugyancsak a köveket mutatta mint problémát.Minden más normális volt.A sebész azt mondta ugyancsak,hogy nem okozhat gondot a sok kicsi kő.Nem fájhat szúrhat stb.Elvagyok keseredve mert mindennap fájdalommal élek.Szedek fájdalomcsillapítót de nem igen használ.A sebész azt mondta,hogy reméli elmúlik...Van itt bárki aki járt már hasonló cipőben?Bocs mindenkitől ez hosszúra sikeredett de már nagyon elvagyok kenődve.Még annyit hozzátennék,hogy közölték velem az agyam téves jeleket küld ezért érzek fájdalmat.....na ezt nem tudtam hova tenni...2021. okt. 4. 16:42
1/4 anonim válasza:
A választ nem tudom, viszont állítólag a friss spárga leve nagyon hatásos az epekő ellen. Bármilyen gyümölcslébe kell belekeverni, és minden nap inni. Hátha ez is segítene..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. okt. 4. 17:33
3/4 anonim válasza:
Nekem volt egy szatyor apró epekövem, de ilyen panaszom nem.
"az agyam téves jeleket küld ezért érzek fájdalmat"
Nem tudom ezt ki mondta, de ha így van, akkor érdemes lenne egy neurológust is felkeresni.
4/4 A kérdező kommentje:
Orvos mondta.Köszönöm a válaszod.
2021. okt. 4. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!