Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van halami hatékony házi...

Van halami hatékony házi praktika fehér fogak érdekében?

Figyelt kérdés

Hatékonyság alatt azt értem, hogy olyan, mint a szegfűszeg; csak nem szájszagra, hanem fehér fogakhoz.

Ismertek ilyeneket?

Mi vált be a legjobban?

Vannak egyéb tapasztalataitok?

🦷

Remélem, a kategória is jó.

Köszönöm válaszaitokat! :)

2021. okt. 1. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Nézz körül itt a gyakorin, rengeteg ilyen kérdés van. A kérdések alatt sok hülyeség. A lényeg: nincs házi praktika ami működik is. Sajnos el kell menni a fogorvoshoz, és kifizetni a fogfehérítést. Ez a szomorú valóság. Ahogy benzint sem tudsz otthon főzni, el kell menni a benzinkútra és tankolni.
2021. okt. 1. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Először is menj el egy professzionális fogkőleszedésre polírozással, meglátod, sokkal fehérebbnek fogod érezni a fogaidat. Az elért szintet én csak Lacalut white fogkrémmel és szájvízzel tudtam megtartani, bár nem hittem benne, de azóta alig képződik fogkő és elszíneződés, pedig korábban 3 havonta járhattam volna fogkő eltávolításra. A fogfehérítés nekem nem szimpatikus, igaz anélkül is elégedett vagyok tisztítás után a fogaimmal, nem vágyom extrém fehér, már-már természetellenes színű fogakra.
2021. okt. 1. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

#10 ha engem, akkor nagyon szépen köszönöm! :)

Ha elmész egy fogorvoshoz vagy megkérdezed a patikában a gyógyszerészt mindenki azt fogja javasolni neked, hogy ne használd a fogaidra a szódabikarbónát. Ugyanilyen "fantasztikus" internetes praktika az eper és a citrom.

De őszinte szívvel kívánom, hogy használd, tegyen "jót" és majd jusson eszedbe az a gonosz válaszoló a gyakorikerdesek.hu-ról.

Üdvözletem!

2021. okt. 2. 16:32
 14/15 A kérdező kommentje:
#13, nem olvastad el, amit linkeltem? Egyébként köszönöm, hogy szeretnél megóvni!
2021. okt. 3. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Van házipatika igenis lehet otthon fehéríteni a fogat. Nem én írtam a szódabikarbónát de szeretném kiegészíteni mert láttam hoy sem a kérdező sem a valaszadó nem volt képben.

A szódabikarbónát maximum évente kétszer lehet használni, fogmosás előtt alaposan dörzsöljük meg vele a fogakat 2-3 percig majd öblítsük ki vízzel. Utána mossunk fogat. Nekem ez működik, nem rongálja a fogam hiszen nagyon ritkán használom. Szóval kérdező, nem kellett volna jelentgetni a másikat. Nézz utána, minden oldal mást ír, de én tapasztalatból mondom, vagy elhised vagy nem. Szép fehér lesz utána több hétig.

A szén vagy szénpor (széntabletta, az a fekete) is jó fogfehérítésre. Minden nap használható. Vannak speciális fogkrémek is.

2021. okt. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!