Nem érzek illatokat és ízeket? Vannak olyan ízek amit érzek es van amit nem illatoknál ugyan ez…
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 01:59
2/7 anonim válasza:
Menj el egy covid tesztre. Nem tudom hallottál-e róla, de van most egy vírus, ami ilyen tüneteket okoz. Úgy hívják Covid-19.
3/7 anonim válasza:
Igen, nekem ugyanez volt. Sajnos 11 ezer forint, ha elmész vérvételre, kapsz védettségi kártyát. Remélhetőleg lábon kihordod! Bizonyára értékelni fogod a Biblia jövőre vonatkozó ígéretét, mely szerint megszűnik az összes betegség!
4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol már lassan 1eve vagyok ezzel igy es idegesito mar h egy k@rva parfumot nem birok megkulomboztetni…voltam mar covidos mivel gyarban dolgozom es az egyiktol elkaptam azota van ez…
2021. okt. 2. 01:05
5/7 anonim válasza:
Szaglástréninggel állítólag javítható.
Egyik ismerősöm jó pár foghagymát elrágcsált, az kitisztította rendesen, visszajött neki minden (mármint szaglás, ízek). De nem tudom, hogy így 1 év után hat-e.
6/7 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz, adok neki egy probat hatha mert jo lenne ujra erezni mar.
2021. nov. 4. 16:26
7/7 anonim válasza:
*fokhagymát - jól elírtam :D
Remélem, kérdező, rendbe jössz. Majd írd meg, hogy használt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!