Mit lehet tenni büdös cipő ellen?
Egyszerűen minden cipőm elkezd elviselhetetlenül büdös lenni pár héten belül. Márkás cipők pedig és a lábam is mosom. Nem értem. Nincsenek is túlhordva. A mostani cipőm egy héten 3x veszem fel és még is szaga kezd lenni. Annyi, hogy körömgombám van, talán ez okozza?
Mit lehetne tenni? Nem kellemes rohadt erős szagú cipőben közlekedni és minden hónapban újat venni. Ami egyszer már bebüdösödött azzal nem lehet mit kezdeni. Hiába mostam, tettem bele sót semmi. Szellőztetés se vált be, utána első alkalommal ugyan olyan szagos lett.
Gyógyszertár, 100ml. formalin. Vattadarabot, arctisztító korongot átitatsz vele, belerakod a cipőkbe, és minimum 12h hagyod egy szatyorban. Ne az össz. formalint öntsd rá, csak egy keveset!!
Utána szellőztesd 12h keresztül. Ha nagyon büdi, mehet 24 órára is a szatyiba! Nincs az a szagmolekula amit ne bontana le. Nem véletlenül a beceneve a Hullamosó...
Akkor a lábadtól lesz büdös a cipő.
Nekem egy hétig ha rajtam van a cipő, akkor sincs szaga.
Sprayvel befújni. Vannak szuper cipősprayk.
A lábadra is vehetsz sprayt. Van a dm-ben pl. Valamint esténként kend le fürdés után a lábad zselés kézfertőtlenítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!