Frontin! Kb 2 hónapig szedtem Fronint (0,25 mg), már a szedése alatt durván beborította a hormonháztartásomat, pl. a ciklusomat. Vizsgaidőszak miatt szedtem, alvás elősegítése miatt. Mikor fog elmúlni a hormonzavar, amit ez idézett elő?
Figyelt kérdés
Soha nem volt pattanásom, most sok gyulladt van. Úgy érzem, hogy kevésbé tudok lefogyni, a ciklusom is kissé össze-vissza.2021. szept. 29. 10:26
1/9 anonim válasza:
Frontinnal óvatosan, mert rá lehet szokni. Abba hagyni pedig ezek után hirtelen nem szabad csak folyamatosan csökkentve az adagot...
Inkább ne is szedd...
2/9 A kérdező kommentje:
Már nem szedem, 2 hónapot szedtem és csökkentettem az adagot.
2021. szept. 29. 12:43
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem azonban, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre. Lehet, hogy nem ürült ki még rendesen?
2021. szept. 29. 12:44
4/9 anonim válasza:
Frontin elég sokára ürül ki. Nagymamám szedte igaz ő 80 éves volt, de látott ő leszokás alatt unikornistól kezdve sárkányig mindent szegény. Kb 1 hónap volt mire kiürült neki és kaphatott valami jobb kíméletesebbet...
5/9 anonim válasza:
Hormonháztartást nem tudom felboríthatja -e de hát soha nem lehet tudni. Olyan hosszú a mellékhatás listája...
Ha ez okozta akkor bizony idő kell neki. ha nem ez okozta akkor nem tudom hogy mitől lehet. Oka biztosan van. Mást nem szedsz mellette?
6/9 anonim válasza:
Borítja a hormonháztartást igen. Kb 4-6 hét mire kiürül, de a hatása tovább is tarthat. Én 20 hónapja tettem le, de még mindig vannak elvonási tüneteim. Mondjuk én évekig szedtem, szóval te hamarabb rendbejössz.
7/9 A kérdező kommentje:
Már eltelt 3 hónap, de még mindig jönnek elő pattanások, elég sok. Ezek szerint nem ürült még ki.
2021. szept. 29. 13:37
8/9 A kérdező kommentje:
A hormonháztartás egyensúlya érdekében tudok tenni valamit? Vagy csak várjak?
2021. szept. 29. 13:37
9/9 anonim válasza:
Hát ez nem fórum téma. Mármint ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani. Én biztosan nem. Orvost kéne megkérdezni inkább. Lehet várakozó álláspontra fog ő is állni, de neki van erről fogalma nekem biztosan nincsen... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!