Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Frontin! Kb 2 hónapig szedtem...

Frontin! Kb 2 hónapig szedtem Fronint (0,25 mg), már a szedése alatt durván beborította a hormonháztartásomat, pl. a ciklusomat. Vizsgaidőszak miatt szedtem, alvás elősegítése miatt. Mikor fog elmúlni a hormonzavar, amit ez idézett elő?

Figyelt kérdés
Soha nem volt pattanásom, most sok gyulladt van. Úgy érzem, hogy kevésbé tudok lefogyni, a ciklusom is kissé össze-vissza.

2021. szept. 29. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Frontinnal óvatosan, mert rá lehet szokni. Abba hagyni pedig ezek után hirtelen nem szabad csak folyamatosan csökkentve az adagot...

Inkább ne is szedd...

2021. szept. 29. 10:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Már nem szedem, 2 hónapot szedtem és csökkentettem az adagot.
2021. szept. 29. 12:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem azonban, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre. Lehet, hogy nem ürült ki még rendesen?
2021. szept. 29. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Frontin elég sokára ürül ki. Nagymamám szedte igaz ő 80 éves volt, de látott ő leszokás alatt unikornistól kezdve sárkányig mindent szegény. Kb 1 hónap volt mire kiürült neki és kaphatott valami jobb kíméletesebbet...
2021. szept. 29. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hormonháztartást nem tudom felboríthatja -e de hát soha nem lehet tudni. Olyan hosszú a mellékhatás listája...

Ha ez okozta akkor bizony idő kell neki. ha nem ez okozta akkor nem tudom hogy mitől lehet. Oka biztosan van. Mást nem szedsz mellette?

2021. szept. 29. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Borítja a hormonháztartást igen. Kb 4-6 hét mire kiürül, de a hatása tovább is tarthat. Én 20 hónapja tettem le, de még mindig vannak elvonási tüneteim. Mondjuk én évekig szedtem, szóval te hamarabb rendbejössz.
2021. szept. 29. 13:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Már eltelt 3 hónap, de még mindig jönnek elő pattanások, elég sok. Ezek szerint nem ürült még ki.
2021. szept. 29. 13:37
 8/9 A kérdező kommentje:
A hormonháztartás egyensúlya érdekében tudok tenni valamit? Vagy csak várjak?
2021. szept. 29. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem fórum téma. Mármint ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani. Én biztosan nem. Orvost kéne megkérdezni inkább. Lehet várakozó álláspontra fog ő is állni, de neki van erről fogalma nekem biztosan nincsen... :(
2021. szept. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!