Bedagadt a végbélnyílásom és váladékozik?
Figyelt kérdés
Pár napja bedagadt a végbélnyílásom és az első nap nem tudtam se állni se ülni a fájdalomtól. Most a fájdalom alábbhagyott de gennyedzik és véres váladék is távozik. Mit tegyek? Milyen orvoshoz kell ezzel fordulnom? Még mielőtt bárki rossz dologra gondolna, nemi aktudom nem volt, illetve rendszeresen tisztálkodom és sajnos nem tudom mitől alakulgatott ki. Volt már valakinek ilyen?2021. szept. 27. 12:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem proktológushoz menj. Vagy inkább menj be a sürgősségire, mert nem hangzik olyannak, amivel várni lehetne hetekig. Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Az első válaszoló jól mondja. Vagy pedig menj el most (legkésőbb holnap) a háziorvoshoz, nézzen rá, hogy szükséges-e az ügyelet. Ha igen akkor ügyelet, ha nem, akkor proktológus magánba, úgy talán nem 1 hónap mire lesz időpont.
3/3 anonim válasza:
Nálunk ilyennel sebészetre kell menni, megnézi és felír valamit, vagy ő ad beutalót proktológushoz ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!