Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit takar a Class 1 Medical...

Mit takar a Class 1 Medical Certificate?

Figyelt kérdés
Sok helyen megnéztem de szerintem nem találtam hiteles magyar forrást. Ha jól értem akkor ez első osztályú alkalmassági de ahol olvastam aszerint nem tűnik olyan keménynek mint elsőre hittem ézert gyanakszom hogy nem hiteles. Hol találhatok erről magyar leírást?

2021. szept. 26. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Nincs magyar leírás. Miért lenne? Ez a dokumentum nem magyar dokumentum. Hogy pontosan mi ez, annak abban az országban kell utánanézni, ahol kérik vagy kiadják ezt a dokumentumot. Angliában sincs arról angol leírás, hogy mi az a közgyógyigazolvány Magyarországon.
2021. szept. 26. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt a dokumentumot magyarországon is kiadják és van egy cég aminek magyarországon is van kirendeltsége ahol ez a dokumentum alapfeltétel.
2021. szept. 26. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ezt egy cég kéri, kérdezd meg a cégtől, hogy mi ez.
2021. szept. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!