Agydaganatom lenne?đ°
Figyelt kérdés
1 hĂłnapja fĂĄj a fejem mindig mĂĄshol. UtĂłbbi idĆbe a szemem alatt rĂĄngatĂłzik egy ideg vagy nem tudom mi a fĂŒlem pattog nĂ©ha, meg van hogy egy-egy ujjam bizsereg Ă©s fĂĄj a nyakam is, Ă©s volt hogy gyenge voltam napokig az nagyjĂĄbĂłl elmĂșlt. Voltam orvosnĂĄl aki vĂ©rvĂ©telre kĂŒldött de a vĂ©rkĂ©pem teljesen jĂł lett. Nagyon megvagyok ijedve mert az interneten hasonlĂł tĂŒneteket Ărnak hozzĂĄ. A szĂŒleim meg nem annyira veszik komolyan a problĂ©mĂĄmat (18 Ă©ves vagyok)2021. szept. 26. 10:41
1/7 anonim vĂĄlasza:
A szem alatti rĂĄngĂĄs a stressz miatt van. A többi is lehet ilyen, fĆleg ha parĂĄzol nem lĂ©tezĆ betegsĂ©gek miatt Ă©s mĂĄr arra kĂ©szĂŒlsz tudat alatt, hogy haldokolsz vagy valamilyen durva korai halĂĄlod lesz.
Az internetes öndiagnosztikĂĄt felejtsd el, minden szir-szar tĂŒnet vĂ©ge az, hogy ilyen-olyan rĂĄknĂĄl is jelentkezik. Egy fejfĂĄjĂĄs nem egybĆl rĂĄk.
El kell menni orvoshoz, és ha azt mondjåk nincs bajod, akkor nincs bajod. A stresszfaktorokat pedig iktasd ki, és nézd meg van-e våltozås.
3/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Az a baj hogy azért mentem el orvoshoz mert gondoltam beutal, de ehelyett vérvételre utalt csak be de ott minden rendben volt
2021. szept. 26. 13:44
4/7 anonim vĂĄlasza:
Akkor menj el még egyszer, és utaltasd be magad neurológiåra.
Ja, és ez nem egészségi kérdés?
5/7 anonim vĂĄlasza:
Nem alszol eleget Ă©s tĂșl sokat ĂŒlsz.
6/7 anonim vĂĄlasza:
Szia. Szedjél magnéziumot :)
7/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm mindenkinek bĂĄr mĂĄr kiderĂŒlt egy orvosnĂĄl hogy âcsakâ gerincproblĂ©ma. Meg elkezdtem magnĂ©ziumot szedniđ
2021. nov. 11. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!