Mennyi ideig egészséges hordani egy nadrágot?
Úgy èrtem hogy reggel felveszem, este leveszem aztán másnap visszaveszem és este leveszem.. és így .. ezt hány alkalommal érdemes megtenni? Nálatok ez hogy megy? Félek hogy ápolatlan vagyok🤭
25/n
Szilvi
Egészen addig, míg nem okoz egészségügyi problémát. Egyénenként eltér...
Amire te gondolsz, de nem sikerült maradéktalanul megfogalmazni... Sok dologtól függ, de amíg nem retkes és szagos, addig rendben van... Erre nem lehet így mit írni... Millió dologtól függ, mikor nevezhető valaki igénytelennek ilyen kérdésben. Nagyon kevés információ ez, amit leírtál...
Egészségedre. Mit szóljak erre. Fogalmam nincs ki vagy.
Azt tudom szólni, hogy újfent szomorúan látom a gondolkodásképtelenséget... Mind a kérdés miatt, mint a szavazós válaszok miatt.
Tehát, szerintem, először is, ahhoz, hogy érdemi, emberhez méltó legyen egy ilyen kérdés vagy válasz, a következő információk minimum szükségesek:
Mennyi idős, milyen súlyú az adott egyén?
Milyen táplálkozási szokásai vannak, milyen kozmetikumokat használ?
Milyen anyagú ruhadarabról beszélünk?
Milyen mosószert használ, öblítőt?
Milyen baktériumfajtái vannak leginkább?
Milyen gyógyszereket szed?
Mennyi időt van az adott ruhában?
Hol ül le, érintkezik és mivel?
De elég ez ide, figyelemfelhívásnak.. Millió kérdés szükséges még ahhoz, hogy emberhez méltóan lehessen kérdezni egy ilyet, meg válaszolni...
Tehát gondolkodási készség. Na mindegy. E van.
Maradjunk abban, hogy ahogy jónak gondolod, érzed. Erre mást nem lehet írni.
Bocsi az offért, nem egy rózsaszín Toyota Yarisod van? :D
A kérdés bizonyos tartalma olyan ismerős egy másik rovatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!