Vannak ismert alapbetegségeid? Ha igen, mik, mióta? Esetleg olyan, amit nem vizsgáltattatok ki? Hány évesek vagytok?
Őszintén szólva az érdekel, hogy áll ezzel a net népe.
Nekem minden családtagom, akit ismerek, ismertem, krónikus beteg, nekem is van pár alapbetegségem, van, ami 12 éves korom óta. Érdekes, de az ismerősi körben is rendre derül ki, hogy a többségnek van valamije, epilepszia, magas vérnyomás, reflux, egyéb.
Gondolj bele abba, hogy mennyire összetett és bonyolult rendszer az emberi szervezet. Annak az esélye, hogy valaki 100%-ig egészséges legyen, szinte nulla, mert annyi mindennek kéne ehhez jól működnie. Az idő előrehaladtával pedig egyre többféle betegség alakulhat ki, főleg a stressz, a kevés alvás és az egészségtelen ételek, mozgásszegény életmód hatására.
Nekem emésztőrendszeri betegségem alakult ki az utóbbi években, a glutént nem bírom. Ezenkívül viszont szerencsére minden értékem jó és nem fáj semmim :) Ha ez alapbetegségnek számít, akkor még annyi, hogy rossz a szemem. 25 éves vagyok.
így születtem, gyógyíthatatlan betegséggel
Pont annyira hat ki az életemre hogy szar legyen.
Nagyon sokféle változat van ebbe a "betegségben" is, nekem egy enyhébb "szerencsére" de nem tudom mi lesz a következménye 20-30 és múlva pl.
18 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!