Szerintetek van olyan,független" igazságügyi orvosszakértőt aki nem fél leirni az igazságot orvosi műhibaperben?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 10:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem van. Már ha egyáltalán ki lehet deríteni az igazságot. Mert az sem mindig könnyű. Az, hogy meg tudod-e találni, az már egy másik kérdés. Abban nem tudok segíteni, hogy név szerint ki az.
2/6 anonim válasza:
Pont azért hívják függetlennek, mert nem érdeke egyik fél segítése sem.
"aki nem fél leirni az igazságot"
Nem az ő feladata eldönteni, hogy mi az igazság, csak nyers tényeket fog közölni.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak a nyomozást,bizonyítást, nagyon befolyásolja mit ír, és tudjuk ,hogy nagyon nagy az összetartás az orvosok között.
2021. szept. 20. 08:46
4/6 anonim válasza:
Helyedben én keresnék olyan eseteket, ami nyilvánosságra került, és olyan mint a tiéd. Jó viszonyítási alap lehet.
5/6 anonim válasza:
Köszönöm hogy hibázott, hogy reám nem vigyázott, és küldheti a virágot nekem
6/6 anonim válasza:
Én orvos-ügyvédként azt làtom, hogy két nagy csoport van: az egyik a kòrhàzakat képviseli, a màsik valòban független
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!