Mi a véleményetek erről?
Szerintem azért egy orvost (aki nem is lopott, csak elfogadott) nem kéne bilincsben elvezetni, mint egy gyilkost
bár lehet csak az én igazságérzetem fejletlen
ezesetben merem remélni, hogy a megvesztegető betegeket is elviszik ugyanúgy bilincsben
akkor tartassák be rendesen a törvényt, ne csak az orvoson verjék el a port szerintem
ha a beteg nem adná akkor is kikopna
egyébként szerintem, aki hálából ad az ellátás VÉGÉN pénzt és azt fogadja el az orvos, azt nem kéne bűnesetként kezelni - elvégre a beteg döntése, hogy ad pénzt vagy nem
ettől pl egy pincér, vagy egy futár borravalója nem igazán tér el
az persze szerintem is büntetendő, ha valaki előnyökért fizet az ellátás ELEJÉN és azt fogadja el/vagy esetleg kéri az orvos előre
az gáz
kár, hogy ennyire az eü ellen, az orvosok ellen hangolják a jónépet mostanában
az persze senkit nem érdekel, hogy ki mennyit ügyel/dolgozik/mennyi tragédiát néz végig, vagy a cikkben szereplő két főorvosnő eddig hány embert gyógyított meg az évtizedek során
de persze, nyilván jó lesz, ha népszerűtlenné válik az orvosi pálya (már így is sok a pályaelhagyó, vagy külföldre menekülő), a maradékot meg lecsukják adott esetben koholt vádak alapján, megszégyenítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!