Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem azért egy orvost (aki nem is lopott, csak elfogadott) nem kéne bilincsben elvezetni, mint egy gyilkost

bár lehet csak az én igazságérzetem fejletlen

2021. szept. 13. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ez része a show-nak. Nem azért vitték el őket bilincsben, mert attól féltek, hogy a két 60 plusszos doktornéni fizikailag felülkerekedik rajtuk és meglóg, hanem azért, hogy a többi orvosnak átmenjen az üzenet, hogy vigyázzanak, velük nem lehet packázni.
2021. szept. 13. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

ezesetben merem remélni, hogy a megvesztegető betegeket is elviszik ugyanúgy bilincsben

akkor tartassák be rendesen a törvényt, ne csak az orvoson verjék el a port szerintem

2021. szept. 13. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A begteget nem fogják bilincsbe verve elvinni. Elég, ha az orvos nem fogadja el, akkor már egy idő után kikopik a rendszerből a hálapénz.
2021. szept. 13. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:

ha a beteg nem adná akkor is kikopna

egyébként szerintem, aki hálából ad az ellátás VÉGÉN pénzt és azt fogadja el az orvos, azt nem kéne bűnesetként kezelni - elvégre a beteg döntése, hogy ad pénzt vagy nem

ettől pl egy pincér, vagy egy futár borravalója nem igazán tér el

az persze szerintem is büntetendő, ha valaki előnyökért fizet az ellátás ELEJÉN és azt fogadja el/vagy esetleg kéri az orvos előre

az gáz

kár, hogy ennyire az eü ellen, az orvosok ellen hangolják a jónépet mostanában

az persze senkit nem érdekel, hogy ki mennyit ügyel/dolgozik/mennyi tragédiát néz végig, vagy a cikkben szereplő két főorvosnő eddig hány embert gyógyított meg az évtizedek során

de persze, nyilván jó lesz, ha népszerűtlenné válik az orvosi pálya (már így is sok a pályaelhagyó, vagy külföldre menekülő), a maradékot meg lecsukják adott esetben koholt vádak alapján, megszégyenítik

2021. szept. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!