Salvus vízzel gőzőlni?
Az első válaszoló gondolom még sosem főzött semmilyen levest, amit meg is sózott. Vagy sosem próbált sót rakni a kamilla főzetbe, aztán azzal inhalálni. Konkrétan érzed a nyálkahártyádon a sós ízt a párából. Én ezzel próbálkoznék a helyedben inkább, salvus vizet hidegpárásítóba szoktam tenni.
Egyébként forralásnál csak a karbonátok csapódnak ki.
Igaz a kerdezo gozolest irt...
De letezik a "hideg" porlasztas. A szobai parologtatok piezo membrannal porlasztjak a folyadekot.
Az inhalatorok pedig nagynyonasul levegot es a folyadekot egy pici lyukon porlasztjak szet. En most hasznalok pont ilyet es Salvussal.
Mindket porlasztasi modszernel tuti megmarad az asvanyi anyag tartalom, mert forralas ezeknel nincs.
Szoval ha Salvussal teli levegot akarsz szivni akkor a porlasztas jobb mint a forralasos parologtatas. Amugy ott tuti az edenybe marad az asvanyi anyagok efmgy resze. Probald ki... feher porszeru anyag fog az aljan maradni.
Amugy az inhalalast javaslom. Mert ha a szobaban literszam parologtatod ezt a sos lotyit a so ki fog csapodni mindenhol. Es a so nem kimeli a butorokat, femet, fat, elektromos eszkozoket.
Az inhalalas pedig celzott es par mililiter egy adag...
Az kompresszoros inhalator sajnos 10eFt nal kezdodik. De megeri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!