Ez lehet pánikbetegség?
Konkrétan csak a kifejezést ismertem, mint pánikfélelem.
Azt vettem észre magamon, hogy amikor valaki odajön hozzám beszélgetni, akkor elkezd hevesen verni a szívem, szorongok, van, hogy láthatóan remegnek a lábaim és mintha beszűkülne a látásom..
Nehéz elmagyarázni, ilyenkor a kezeim is remegnek, szédülök, nehezebben kapok levegőt. Próbálom elfedni ezeket a reakciókat, szerintem eredménytelenül... Próbálok lazának tűnni, de úgy érzem magam ilyenkor, mintha egy olyan szituációba kerülnék, amit a hátam közepére sem kívánok.
Aztán a beszélgetést követően kis idő múlva csillapodik minden, mintha oldódnék.
De ha bemegyek egy idegen helyiségbe, akkor is ugyanez van. Változó, hogy milyen fokozatban jelenik meg.
Vannak lelkigondjaim, -családból kifolyólag- rossz gyerekkor, stb... De sokat dolgozom magamon, hogy valamelyest jobb legyen. Szerintem rengeteget fejlődtem lelkileg. Ez a kellemetlenség lehet az előéletem maradványa? Bocsi ha furán hangzik a kérdés, már régóta gondolkodom rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!